У найближчий тиждень в більшості областей України очікується погода, яка дуже нагадує бабине літо - сонячна і тепла. В період з 14 по 16 жовтня температура повітря буде в межах +20 градусів. Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

Погода в Україні 14 жовтня

Понеділок почнеться з малохмарної та теплої погоди. Опадів не прогнозують. Температура повітря вдень коливатиметься від +18 до +23 градусів. Вночі у східних, центральних і північних областях очікується від +8 до +10. На півдні та заході вночі буде тепліше, до +12 +14 градусів.

Погода в Україні 15 жовтня

У вівторок буде дуже тепла погода, без дощу і сильного вітру. Температура повітря вдень +18 +23 градусів. Вночі прогнозується від +7 до +10 в центральних, східних і північних областях. У південних і західних - від +10 до +14.

Популярні новини зараз

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Погода в Україні 16 жовтня

У середу велика ймовірність сонячної погоди. Вдень стовпчики термометрів покажуть +19 +21 градус. Вночі буде від +8 до +11 у всіх регіонах України. Без опадів.

Нагадаємо, що карпатський гірськолижний курорт Буковель вже зустрів перший снігопад. Сніг випав на Драгобраті, Тростяні, Захарі Беркуті і на інших вершинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Раді анонсували новий вихідний: що планують слуги народу для українців.

Також портал Знай.uа писав, які правдиві прикмети можуть спрогнозувати погоду взимку 2019-2020 в Україні.