Стало відомо, що керівник компанії "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про подорожчання квитків на поїзд. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист Михайло Шнайдер.

Так, за його словами, ще в четвер, 10 жовтня, Євген Кравцов анонсував значне подорожчання залізничних квитків. До того ж, юрист згадав також і про повну антисанітарію у вагонах поїздів.

"Тепер ми будемо платити БІЛЬШЕ за проїзд у наших "Улюблених" Поїздах. За бруд, сірість, клопів, антисанітарію та гриби під полицями нам доведеться розраховуватися за Європейськими Тарифами", - пише Шнайдер.

Також він не утримався від шпильки у бік керівника "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Після чергового підвищення цін на квитки, він з легкістю зможе собі дозволити поміняти свої улюблені золоті ґудзики на Діамантові. Адже кожен раз коли ми сідаємо в холодний і брудний вагон, кожен раз коли ми лягаємо на несвіже і сире білизна і заходимо в такий туалет, ми всі з вами робимо Женю трішечки Багатшими...", - підсумував юрист.

Нагадаємо, що акціонерна компанія "Укрзалізниця" оголосила тендер на закупівлю рідкого мила з очікуваною вартістю 1,02 мільйона гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Також портал Знай.ua писав, що глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов став винуватцем ДТП зі смертельним результатом.