Український продюсер, шоумен, телеведучий Ігор Кондратюк запропонував свою формулу щодо врегулювання ситуації на сході України.

Про це Кондратюк розповів у дописі на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, головний сенс цієї формули збиратися в Нормандські, Мінськом або будь-якому іншому форматі виняткового тільки для того, щоб під егідою ОБСЄ взяти контроль Україні над власним кордоном, все це без єдиного пострілу.

Ігор Кондратюк

"Україна повертає контроль над своїми східними кордонами (мирно, за допомогою ОБСЄ, миротворців ООН та усіх інших типу важливих організацій). Тому ЄДИНИЙ пункт, заради якого дипломати/керівники з різних країн збираються в мінському, нормандському, женевському або будь-якому іншому форматах - змусити РФ закрити свій кордон з Україною. Всі інші питання на таких перемовинах не обговорюються в силу непотрібності", – вказав він

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

Кондратюк також зазначає, після того, як Україна бере контроль над своїм кордоном, всі бойовики "ДНР" і "ЛНР" повинні будуть протягом дня скласти зброю, після чого ті, хто брав участь у війні проти України на боці РФ повинні будуть отримати свої терміни і відправитися за ґрати. Продюсер в своїй формулі також не залишив без уваги й жителів Донбасу.

"Їм буде запропоновано вибір – або жити в Україні, або виїхати в будь-яку іншу країну. Якщо хтось захоче виїхати, то Київ виплатить таким людям солідну грошову компенсацію, але за умови, що людина не буде повертатися в Україну протягом 50 років. Ті ж, хто не захоче залишати Україну протягом 10 років будуть позбавлені права брати участь у виборах", - резюмував продюсер.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський зі "Слуги народу" дорікнув Зеленському: "Точно ми їх зробили, а не вони нас?".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову"