По всій Україні масово розпочати закривати незаконні АЗС. Сталося це після того, коли президент України Володимир Зеленський пригрозив власникам тіньових автозаправок кримінальною відповідальністю, пише "Today"

Нагадаємо, що штраф за торгівлю паливом на незареєстрованому в СЕАРТ акцизному складі становить 1 млн грн, а за повторне порушення — 2 млн грн. Щоправда, це не лякає тіньових бізнесменів, які продовжують продавати паливо. Слід відмітити, що на таких автозаправка бензин коштує дешевше, а це в свою чергу привертає увагу водіїв, які все частіше і частіше починають ними користуватися. Тільки за даними Нафтогазової асоціації України, держава недоотримує 10 мільярдів до бюджету.

Нині ж цю проблему в Україні почали вирішувати: Державна фіскальна служба запустила численні перевірки по всій країні. Так, найбільше незаконних АЗС викрили в Рівненській області - 136 автозаправок. Відзначається, що тільки за останні три тижні правоохоронці припинили роботу 17 так званих АЗС на дорогах Рівненщини.

Нагадаємо, що не так давно президент України Володимир Зеленський відвідав Рівненщину, а саме Острозький район. Глава держави зустрівся із студентами Острозької національної академії.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Нагадаємо, що субсидії в опалювальний період здивують українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, нова мінімалка змусить українців зажити по-іншому.

Також портал Знай.ua писав, що українців "ощасливили" цінами на комуналку.