У Вінниці на території військової частини Національної гвардії викрили продаж товарів з країни-агресора, а саме – російських електричних кип'ятильників.

Так, в магазині на території військової частини 3088 Національної гвардії у Вінниці спокійно продають електричні кип'ятильники, виготовлені в РФ. Про це повідомив очевидець, підтвердивши слова відповідними фото, передає Корреспондент.

"У внутрішньому магазинчику (в чепці) торгують російськими товарами, кип'ятильниками. І це на шостому році війни", - розповів покупець магазину.

На знімках можна помітити, що кип'ятильники зроблені в місті Кізляр (Республіка Дагестан).

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

До речі, раніше про схожу ситуацію в іншій військовій частині заявляв український шоумен Сергій Притула у своєму Facebook. Про російські кип'ятильники телеведучому розповів військовий. Цікаво, що товар також був виготовлений у Кізлярі.

"На зауваження, мовляв, у своєму розумі торгувати російськими товарами у військовій крамниці на території військової частини, відповіли, "що нам поставляють, тим і торгуємо", - зазначив Притула.

Нагадаємо, що в ряди Нацгвардії Львівщини потрапив незвичайний службовець: собаку підібрали просто з вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почався осінній призов: "Явка у військкомат не означає…".

Також портал Знай.uа писав, що представники ОБСЄ і Тристоронньої контактної групи прийшли до узгодження питання з розведення військ на Донбасі.