Стало відомо, яку заробітну плату хочуть отримувати українці. Про це повідомляється в опитуванні Research & Branding Group.

Так, громадяни України в середньому хочуть отримувати заробітну плату в 19275 гривень. Це саме та сума, яка задовольнила б фінансові потреби жителів.

До того ж, дана сума піднялася майже на 5 тисяч гривень з лютого минулого року. Однак ці цифри цілком можна порівняти із збільшенням середньої зарплати - за цей період вона зросла на 37%.

Слід зазначити, що згідно з цим опитуванням, зарплати вистачає кожному п'ятому респонденту, до того ж не вистачає заробітку 78% працюючим громадянам України.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що український уряд незабаром візьме абсолютно всіх одержувачів держдопомоги під жорсткий контроль.

Як повідомляв портал Знай.ua, до грудня 2019 року в Україні збираються провести індексацію зарплат. Закон "Про індексацію грошових доходів населення" діє ще з 3 липня 1991 року.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві є деякі професії, які гідно оплачуються. Зокрема, найвищі зарплати в Києві в топ-менеджерів, керівників вищої ланки (більш 22 300 гривень) і фахівців по нерухомості (понад 20 тисяч гривень).