Смішні та милі єноти-полоскуни дедалі більше завойовують прихильність і любов людства. Їх навіть почали масово брати додому, як домашніх улюбленців.

В деяких країнах, вони як коти – їх можна знайти в сміттєвих баках та біля власних будинків, бо ці хитрі створіння завжди у пошуку їжі, пише Bored Panda.

Але одного разу єноти перевершили себе й увірвались на весілля. Молодята Зара і Зах мали традиційну весільну фотосесію у Сан-франциско.

Була чудова погода і прекрасні краєвиди. Що ще треба для прекрасних фотографій на все життя. Це мало бути традиційне весілля без сюрпризів. Але раптом фотосесію порушила ціла родина єнотів.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

"Ми були такі здивовані тим раптовим нашестям! Спочатку я трохи злякалась, тому що зазвичай це нічні тварини, і вони можуть бути агресивними, отож я попросила молодят тримати дистанцію. Але єноти наближались і поводились досить дружньо!", – розповідає фотограф пари Кетерін Вайт. Звичайно, фотограф почала робити світлини.

"Це ніби кадри з діснеївського мультика, і сподіваємось, гарний знак", – каже Вайт.

Гості були в захваті, а фото стали дуже популярними в мережі. Деякі вважають, що це - гарний знак Адже зазвичай, єноти ведуть нічний спосіб життя.

Нагадаємо, у Одесі народився незвичайний малюк, підкорив Україну одним фото: мімімішність зашкалює.

Як повідомляв "Знай.uа" доброзичлива рись із зони відчуження помахала дослідникам. Вона була сфотографована дослідниками Сергієм Домашевским і Станіславом Гуменюком під час експедиції. Під час зйомки рись помахала їм лапкою

Також "Знай.uа" писав, що в Україні "чорнобильцям" подарували рік бюрократичних страждань.