Зараз у Київському Метрополітені відбувається будівництво двох станцій метро на Виноградар.

Цю інформацію повідомила начальник інформаційного центру КП "Київський метрополітен" Наталія Макогон, передає кореспондент УНН.

За її словами, наразі також тривають перемовини стосовно четвертої лінії метро:

Строительство метро на Виноградарь

"Зараз дві станції будуються на Виноградар. І ведуть перемовини щодо початку будівництва метрополітену в рамках четвертої лінії". Наталія Макогон

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як повідомили у інформаційному центрі, будівництво мосту продовжується, саме тому йдуть перемовини з приводу фінансування будівництва метрополітену з посольством Китаю.

Нагадаємо, що із осені 2019 року в столиці починає функціонувати нова система оплати за проїзд. Тепер для проїзду в громадському транспорті Києва передбачено використання е-квитка. Що ж являє собою новий проїзний? Чи передбачає проїзд у столичному метро, міському автобусі чи тролейбусі пільги? Де й за скільки його можна купити? Давайте про все це дізнаємося.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з'явилася петиція з вимогою обладнати всі міської станції метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що згідно з новою нормою, будуть обладнані туалетами все нові і реконструйовані станції харківського метро.