У мережі знову розгорівся жорсткий скандал через огидний та цинічний сервіс національного залізничного перевізника компанії "Укрзалізниця". Так, одна з пасажирок потягу, який слідував до української столиці опублікувала в мережі жахливі кадри просто з вагона.

Про це стало відомо завдяки публікації юзера мережі Facebook Люби Товкач.

"Сюрпризи" почалися ще до початку поїздки. Виявилося, що тен в нашому вагоні не працював і відповідно не було окропу. Провідник бігала в сусідній вагон із залізним чайником за окропом, а коли моя сусідка по купе попросила додаткового окропу, його не виявилося, т. к. провідник вилила воду в раковину. Але потім, правда, трохи пізніше принесла. Доріжки як у коридорі, так і в купе були брудні, в плямах, як і скатертина на столі. В туалеті води в крані не було практично з початку поїздки. Рідкого мила теж не було, залишки білого туалетного паперу зникли відразу ж. Іржавий кран, пом'ята раковина, ледве тече вода, замість кнопочки для змиву біотуалету — простий настінний вимикач", - скаржиться дівчина.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

При всьому цьому жахітті ціна квитка досягає 950 гривень. Публікація дівчини залишила багато питань для керівництва компанії.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" ввела додаткові поїзди на свята: які маршрути доступні українцям.

Як повідомляв Знай.uа "Укрзалізниця" вирішила заморозити пасажирів, українці б'ють на сполох.

Знай.uа писав, клопи у вагонах і таргани в голові: скандал із "Укрзалізницею" отримав продовження.