Відому українську письменницю Ларису Ніцой довели до нервового зриву. Зробив це водій служби таксі Uklon, який відмовився розмовляти з нею на українській. Про це Ніцой написала на своїй сторінці у Facebook.

Як заявила жінка, водій синього Рено, який приїхав на виклик, відмовився розмовляти з нею на українській.

“ И не собираюсь. Зачем это мне. Мне это не нужно. Мне и так хорошо. Вы что, меня не понимаете. Какая разница, на каком языке я разговариваю ”, - заявив водій.

Після цього Ніцой, спробувала поскаржитися в службу таксі, однак, ”оператор Руслан” заявив, що не може прийняти зауваження клієнта, оскільки “водія не можна примусити розмовляти мовою, якою йому не зручно”.

Письменниця зазначила, що нагадала оператору, що працюють вони в Україні і мова в нас державна – українська. Потім Ніцой заявила, що їхній “таксист довів її до нервового зриву”.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

На це у службі відповіли, що ”водій немає до цього не має жодного стосунку”, бо він звичайний користувач сайту, як і всі інші.

“Шок! Тобто, дорогі українці, ви розумієте, так? Викликаєте ви по УКЛОНУ таксі – приїздить до вас на виклик ґвалтівник (власне такий і приїхав), або злодій, чи вбивця, а Уклон скаже: ”Ми тут ні при чому. Ми сайт. Гвалтівник і убивця такий самий користувач, як і ви. Це ж ви його викликали”, - написала письменниця.

Відзначимо, що в активістки дуже часто виникають конфлікти на тлі незнання української мови, адже вона вважає, що в Україні мають говорити державною українською мовою.

Нагадаємо, в мережі показали "любителям шоколаду" відродження автопрому.

Як повідомляв Знай.ua, Шнайдер показав, як арештантів утримують в нелюдських умовах.

Також Знай.ua писав, що помічник для Зеленського і новий міністр юстиції, українцям розповіли все.