У Мелітополі, Запорізька область, відбулася кричуща подія - літній хворій жінці, яка перебувала в лікарні на стаціонарі, медики не надали допомогу в самий важкий момент.

Обурливий випадок набув розголосу завдяки анонімному посту в соцмережах від відвідувачки терапевтичного відділення Мелітопольської міської лікарні:

"Відвідую міськ. лікарню майже кожен день. Зайшовши в терапевтичне відділення була шокована. При вході людина лежала на підлозі, мед персонал проходить повз. Звернулася до постової медсестри на що та почала на мене кричати Ця бабця просила у кожного допомоги і води... Памперс який з неї зняли лежав на тумбочці біля ліжка і всі ці "приємні" запахи стояли на все відділення і радували відвідувачів. І тільки через 3 години мед персонал зволив допомогти людині піднятися на ліжко. При тому, що памперс слава богу чистий, їй одягали розсовуючи її ноги, ногами медсестри".

Мелітопольські журналісти відмовлялися вірити в те, що відбувається і вирішили навідатися в лікарню, щоб з'ясувати у персоналу, чи дійсно сталася ця історія. Вони попросили медперсонал "впізнати" фотографію, яку доклала до скарги відвідувачка. Як з'ясувалося, випадок і справді мав місце у міськлікарні.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Співробітники лікарні розповіли, чому сталася ця жахлива ситуація. Фактично, постраждала бабуся проживає в лікарні. Вона не самотня, у неї є опікун, але він її не відвідує, а всю пенсію бабусі залишає собі. У бабусі навіть є квартира. Медперсонал припускає, що бабусі необхідна допомога психіатра, так як її стан схожий на симптоми психозу. Вона спонтанно схоплюється з ліжка, можливо, хоче кудись піти.

Випадок стався з ранку. Чергові медсестри спробували підняти бабусю, але та схопилася за ліжко і не давала себе укласти на ліжко. Коли на зміну вийшли співробітники-чоловіки, бабусю змогли влаштувати назад в ліжко.

Проблема покинутих літніх людей дійсно дуже гостра, але від цього менш жахливою ця ситуація, в якій хворій жінці ніхто не допоміг своєчасно, не стає.

Нагадаємо, раніше недобуд у Львові забрав життя дитини, лікарі виявилися безсилі.

Також Знай.uа писав, що труп чоловіка виявили біля лікарні в Харкові: копи помітили дивні сліди, "хтось допоміг".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "ваш син у лікарні, потрібні гроші": літній харків'янин попався на мерзенну вудку аферистів.