Стало відомо, що контррозвідка Служби безпеки України вивезла з окупованої території РФ Донбасу терориста "ЛНР".

За даними прес-служби відомства, терорист був оголошений в розшук за підозрою в участі в діяльності терористичної організації і замаху на територіальну цілісність і недоторканність України.

"Затриманий житель Луганської області у складі терористичних угруповань так званої "ЛНР" протягом 2014-2015 років брав активну участь у збройному протистоянні силам АТО, зокрема в запеклих бойових діях неподалік Дебальцеве. Згодом він здійснював бойове чергування на блокпостах НВФ "ЛНР" неподалік окупованого Сорокиного. Станом на вересень 2019 року він проходив військову службу в так званому "Митному комітеті ЛНР", - говориться в повідомленні.

На даний момент вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання за гратами за скоєння бойовиком злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 і ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський призначив на посаду голови СБУ Одеського регіону співробітника інспекції цього ж органу.

Як повідомляв портал Знай.ua, СБУ рекомендує українцям утриматися від поїздок до Росії, а також на окуповані території РФ.

Також портал Знай.ua писав, що біля Південної виправної колонії загального режиму №51, що на Люстдорфській дорозі, правоохоронці готуються до масштабних навчань, які заплановані на п'ятницю.