В епоху інтернету та соціальних мереж український користувач чи не щодня стикається з усілякими розіграшами й акціями. А оскільки всі люблять отримувати подарунки, то люди дуже активно приєднуються до участі в них.

Ми розповімо про одну з найбільш затребуваних акцій вересня – «Даруємо 25 iPhone Xr до 25-річчя»* і дізнаємося, чи є реальний шанс влучити «в яблучко».

Мега-акція року із розіграшу 25 айфонів стартувала 16 вересня. Саме так торговельна мережа Фокстрот вирішила відзначити своє свято – 25-й день народження. На сьогоднішній день Фокстрот налічує 162 магазини електроніки й побутової техніки в 90 (!) містах України. А ще це популярний інтернет-магазин, що нараховує більше 25 тисяч товарних позицій.

За умовами акції, необхідно купити у Фокстрот (або на сайті) товар або декілька товарів, вартістю від 1000 грн. одним чеком. Важливо при цьому зареєструватися в Програмі лояльності, ну або вже бути її учасником, і обов’язково зберегти фіскальний чек.

Щодня через сервіс random.org Фокстрот визначає ім’я переможця, який стає власником одного з 15 смартфонів Apple iPhone Xr. Також додатково щодня розігруються два потужних пилососи Rowenta. Це означає, що виграти може дійсно будь-який покупець, який зробив покупку в період акції – з 16 до 30 вересня.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

За перший тиждень розіграшу реальними щасливчиками стали покупці зі столиці, Запоріжжя, Енергодара, Тернополя, Одеси, Львова, Вінниці, Ужгорода, Івано-Франківська та інших куточків країни. Кожен з них зробив давно заплановану покупку необхідної техніки, а в підсумку – ще й виграв крутий топовий смартфон.

А ось 1 жовтня Фокстрот проведе розіграш одразу 10 iPhone XR і безлічі інших супер-подарунків.

«День народження – це, перш за все, свято для покупців, які цінують усі наші старання, стимулюють рухатися вперед і вдосконалюватися. Тому, з нагоди ювілею, Фокстрот приготував масу цікавих пропозицій, знижки до 50% на акційні товари, і безумовно – численні розіграші. У кожного є можливість прийняти в них участь і шанс виграти цінний подарунок», – відзначають у Фокстрот.

*Детальніше з умовами цієї та інших акцій можна ознайомитися на сайті www.foxtrot.com.ua.