Українці зможуть їздити ще до однієї країни без необхідності відкривати візу. Так, представники міністерств закордонних справ України й Колумбії підписали угоду про безвізовий режим.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Угоду про безвізовий режим підписали у вівторок, 24 вересня, під час 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Українцям можна буде подорожувати до Колумбії лише з закордонним паспортом.

"24 вересня 2019 року на полях 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та міністр закордонних справ Колумбії Карлос Ольмес Трухільйо підписали угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Колумбія про взаємне скасування візових вимог для пред’явників звичайних паспортів та інших проїзних документів", – йдеться в повідомленні відомства.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Положеннями угоди запроваджується безвізовий режим поїздок громадян України та Колумбії строком до 90 днів протягом 180 днів. Колумбія не перша країна Латинської Америки, з якою Україна підписала угоду про безвізовий режим. Після того, як документ набуде чинності, ця країна стане двадцятою з краї Латинської Америки, куди українцям не потрібні візи.

Зазначимо, що Колумбія славиться своєю смачною кавою. У цій країні виробляється 12% всього світового обсягу кави. Також у Колумбії є небезпечні райони, закриті від туристів. Там є банди наркоторговців.

Нагадаємо, Великобританія може подарувати Україні безвіз: названо умови - "Що ми отримаємо...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", європейська країна цинічно зачинить двері перед українцями.

Також "Знай.ua" писав, що заробітчани витрусять останні гроші на поїздки до Європи: кого торкнеться новий закон.