Стало відомо, що українська телекомунікаційна компанія "Kyivstar" в черговий раз вирішила збагатитися на своїх вірних клієнтах. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала одна з користувачів послуг компанії Олена Півень.

Так, Олена Півень в подробицях описала систему заробітку на своїх клієнтах. Все почалося два роки тому.

"Відпочиваючи в Іспанії, мені довелося зробити кілька дзвінків через роумінг… В один з днів компанія списує гроші за користування роумінгом, а у мене в телефоні пропущений виклик (була в цей час на пляжі). Кілька разів довелося розмовляти з менеджерами компанії і пояснювати, що навіть 7 сек. телефон не міг сам з собою розмовляти. Ок, спасибі, гроші повернули на рахунок", - розповідає Олена.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Однак на цьому компанія "Kyivstar" не зупинилася. Через два роки вони підвищили свій "навик" і придумали новий спосіб збагачення на клієнтах у роумінгу.

"В цьому році весь відпустку пройшов у Німеччині. Один раз відповіла на смс, гроші списали, як належить, але!!! Що тут почалося!!! Мені майже через день почали надходити дзвінки з різних номерів і при чому, німецьких! Хочеться запитати менеджерів компанії: навіщо вони це роблять? В надії, що я візьму трубку і з мене спишуть гроші за секундний розмова? Ось таким чином вони заробляють гроші? Можливо, хтось з моїх друзів знає політику винагород компанії Kyivstar і за такі дії менеджери отримують додаткові бонуси? Але скільки можна ось так нахабно поводитися зі своїми клієнтами? І скажу відразу: у мене немає в Німеччині друзів, які б дзвонили з шести (!!!!) різних номерів", - написала Півень.

Нагадаємо, що оператор компанії "Kyivstar" познущався над абонентом.

Як повідомляв портал Знай.ua, мобільні оператори більше не будуть знімати гроші з рахунку без відома абонента.

Також портал Знай.ua писав, що "Kyivstar" довів українців до межі.