16 вересня, мати президента України Володимира Зеленського Римма Зеленська відсвяткувала своє 69-річчя. У День народження вона отримала неоднозначне привітання, яке викликало бурхливу реакцію в мережі.

Криворіжці зняли відео, на якому у віршах привітали маму Зеленського з днем ​​народження. У привітанні звучать слова: "Спасибі за сина, народ йому вірить".

Батьки Володимира Зеленського

Ролик з вітанням опублікували на каналі Maru Sea Productioт. На ньому представники всіх вікових категорій українців, які подають себе як звичайних людей зі звичайною зарплатою і під спокійну музику розхвалюють президента, який дав їм можливість "дихати свободою".

Зняті на відео люди висловлюють підтримку матері Зеленського і самому президенту, оскільки їм доводиться не легко: з травня їх обговорюють по всьому світу. У відео говориться про те, що яким успішним би не був Володимир Зеленський, за всіма його діями все-одно стоїть Римма, яка народила його і виростила справжнім чоловіком.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Римма Зеленська

Дехто навіть висловлює бажання обійняти матір українського лідера, яка стоїчно переносить шквали негативу і критики. "З днем ​​народження, мама нашої країни. Спасибі за сина", - заявили на відео.

У соцмережах бурхливо обговорюють скандальний ролик, який викликав далеко не однозначну реакцію. Багато хто із коментаторів проводить паралелі із Радянським союзом та Білоруссю.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський признався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський дав прочухана двом помічникам Богдана

Також "Знай.ua" писав, що Пристайко з команди Зеленського пояснив, що перешкоджає звільнити решту українців