Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд повідомила, що у олігарха Ріната Ахметова є вельми дороге житло, про яке мало хто знає. Таємна квартира знаходиться у Лондоні.

Інтернет видання Politeka повідомляє, що інформацію про лондонське "сховище" українського олігарха Ріната Ахметова надав колишній нардеп Сергій Лещенко.

Сергій Лещенко

Сергій Лещенко розповів, що міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд "розсекретила" дороге житло українського олігарха. Вона написала про це у своїй книзі. Фріланд показала, що квартира обійшлася Ахметову в 223 мільйони доларів (6,021 млрд грн). Знаходиться "сховище" в дуже дорогому житловому будинку.

Книга Христі Фріланд

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Лещенко зазначив, що бізнес Ахметова пов’язаний з Україною, а великі заробітки олігарх отримує завдяки вигідним умовам, котрі створила для нього наявна корумпована система. Екс-нардеп додав, що зазначені 223 мільйони доларів олігарх отримав за занижену ренту при використанні українських надр.

Ренат Ахметов

Лещенко наголосив, що у Ахметова наднизький тариф на перевезення руди по нашій залізниці. Олігарх купив акції простих робітників Дніпроенерго і Західенерго, до того ж без жодної конкуренції. В результаті, за схему "Роттердам плюс" платить вся країна.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Зеленський не збирається давати спуску Ахметову

Як повідомляв портал "Знай.ua", з Дніпра зникнуть супермаркети скандального олігарха Ахметова

Також "Знай.ua" писав, що палац Ахметова під Києвом змусив українців ридати, ось куди пішли наші гроші