У Рацсі у пари не прийняли заяву, так як наречена не досягла повноліття. Мелітопольський міськрайонний суд розглянув про надання права на шлюб. 16-річна мешканка Мелітополя подала позовну заяву і розповіла, що січні 2019 року вона почала зустрічатися і жити разом зі своєю коханою людиною, від якого завагітніла і хоче народити дитину.

Саме з цієї причини, вони з чоловіком вирішили одружитися. Дівчина зацікавлена в реєстрації шлюбу, вони люблять один одного і обидва зацікавлені в тому, щоб їх дитина з'явилася на світ в законному шлюбі. Пара стверджує, що у них склалися теплі і щирі стосунки. Почуття взаємні і вони обидва відчувають повагу один до одного.

Мати неповнолітньої дівчини мати не проти цього шлюбу, а батька не стало кілька років тому. Тому у своєму позові дівчина просить суд надати право на укладення шлюбу до досягнення шлюбного віку.

На момент звернення в суд термін вагітності дівчини становив 11-12 тижнів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Суд не знайшов вагомих підстав, щоб відмовити і дозволив юній дівчині вийти заміж.

Нагадаємо, раніше Заробітчанин в Канаді потрапив у пастку Заходу: досвід, який позбавить вас бажання переїжджати до сусідів США

Як повідомляв портал "Знай.uа" "ПриватБанк" обібрав клієнта до нитки, дали 100 - вимагають 6000: "Непогано заробляєте"

Також Знай.uа" писав, що Алкогольний антирекорд України побитий: водій "пив кока-колу" і ледь не зламав драгер перегаром