Пропонуємо вам добірку найважливіших та найцікавіших, що публікувалося сьогодні, 15 вересня.

Заворотнюк отримала невтішний вердикт від лікаря: "Можливості вже немає..."

Анастасія Заворотнюк

Хвороба популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк активно прогресує і забирає всі її сили, а лікування на такій стадії практично неможливе.

Нейрохірург, співробітник Центру радіохірургії НДІ імені Скліфосовського В'ячеслав Рак, який спеціалізується на захворюваннях головного мозку, пояснив, у чому складнощі стану Заворотнюк і дав прогноз успішності лікування артистки, передають росЗМІ. Зараз "прекрасна няня" перебуває в реанімації в стані медикаментозної, штучної коми. Артистка, за повідомленнями ЗМІ, частково паралізована.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Кошовий з "Кварталу 95" виступив із заявою, зустрічі Зеленського не пройшли безслідно: "У роті пір'я виросте"

Євген Кошовий

У мікроблозі відомого шоумена Євгена Кошового з'явився новий відеоролик. Комік вирішив привітати всіх українців з Днем кіно, який відзначається 14 вересня.

Так, несподівано для всіх Євген, який до цього висловлювався російською мовою, раптом заговорив українською. Схоже, українську мова освоює не тільки глава української держави Володимир Зеленський, але і його друзі по сцені.

Слід підкреслити, що на відміну від деяких своїх колег Євген не став балотуватися в народні депутати. Він все також продовжує грати в різних гумористичних шоу.

Рада Зеленського взялася за українські дороги: 248 нардепів підтримали ініціативу

Верховна Рада України підтримала в першому читанні законопроект, який передбачає запровадження процедури аудиту безпеки автодоріг. Так, за проект закону №1061 проголосували 248 народних обранців.

Документ доповнює закон "Про автомобільні дороги" новою статтею про аудит безпеки автомобільних доріг. Відповідно до законопроекту, аудитор безпеки автомобільних доріг – це фізична особа, яка пройшла спеціальне навчання, отримало сертифікат та включено до реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг.

В Україні скасують комуналку: у Зеленського розповіли, хто потрапить під дію закону

Український президент Володимир Зеленський не раз заявляв, що для частини українців можуть скасувати оплату комунальних послуг. Пізніше "слуга народу" уточнив, що пільги торкнуться людей з великим стажем, низьким доходом і віком 70 років і більше.

Радник президента України Олег Усенко заявив, що в першу чергу, від комуналки можуть звільнити тих людей, які отримують мінімальну пенсію, або близьку до неї. Також він уточнив, що пільга може поширюватися лише на соціальні норми споживання – все, що понад, буде оплачуватися.

Зеленські відкрили обійми зіркам Голлівуду: про що розмовляли з Мілою Куніс і Ештоном Кутчером

Президент України Володимир Зеленський впродовж двох днів зустрівся з продюсером серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезіном, з Робін Райт а також з українкої Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером.

Як відомо, у суботу, 14 вересня, форум YES в Києві відвідали знамениті американські актори. А після офіційної церемонії президент Володимир Зеленський із дружиною мило посиділи у ресторані за бокалом ігристого із голлівудськими зірками.