Національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" продовжує ствоюрувати пекельні умови для своїх пасажирів. У мережі з'явилася чергова скарга на сервіс компанії.

Відповідний допис опублікував Олександр Подуфалов на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Потяг Гречани - Жмеринка. Ще недавно дитина випала з потяга. Укрзалізниця за чужих дітей серця у вас не болять?", - підписав моторошне відео користувач мережі.

На відео видно, як потяг їде на великій швидкості із вагоном, двері якого відсутні або відчинені. У таких умовах дитина чи навіть дорослий можуть з легкістю випасти.

У коментарях користувачі мережі почали активно коментувати побачене. Деякі розповіли, що в інших потягах Укрзалізниці відбувається точно таке ж.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Зазначимо, що нещодавно громадський діяч Віктор Мовчан поділився неприємною історією, яка сталася з ним в одному з потягів "Укрзалізниці". Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

"Стільки тарганів навіть у старому гуртожитку не бачив у перший рік навчання, стільки цих тарганів-пасажирів їхали з Києва до Ковеля у вагоні поїзда! Краще побачити на власні очі, це просто шок!", - пише Мовчан.

Нагадаємо, що Укрзалізниця вигадала нездорові "розваги", пасажири змушені страждати: "Я біжу, тому що вагон нах*р зачинений...".

Як повідомляв Знай.uа, Омеляна замість Hyperloop "прокотили" на непрацюючому 4 роки ескалаторі київського вокзалу.

Также Знай.uа писав, Омелян ніяк не запустить свій Hyperloop, українці знайшли рішення: "Новітня модель, ще і в шапочці".