Досить пристойні умови у вагоні "Укрзалізниці" для українців стали шоком. Відомий блогер Михайло Шнайдер показав те, що приголомшило усіх - ось так по-сибаритськи їздить керівник нашої "Укрзалізниці".

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. У якості доказу він прикріпив фото розкішного інтер’єру, зробленого у вагоні і підкреслив, що це не палац... Якийсь когнітивний дисонанс викликає такі дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Адже пересічні українці у вагонах їздять разом із тарганами, брудом і мокрою білизною, зате керівник по-царськи.

"Нет. Это не интерьер дворца, как можно было бы Подумать. Это... персональный вагон руководителя нашей "Укрзалізниці". Просто нет Слов. Они живут не просто в другой реальности, они живут на другой Планете", - йдеться у повідомленні.

Українці емоційно відреагували на допис Шнайдера та кумедно пожартували у коментарях, що схоже на оперний театр на колесах, дуже по-царськи.

"Прям Оперный на колёсах))) небось, бельё постельное у него влажным не бывает))) и унитаз с золотой педалькой))))", "По царски, рыба тухнет с головы", "Жирновато для такой страны как наша", "Дорого-багато)))) Боже ,і це ж хтось з таким зустрічається заради його грошей😅 " Люба,а сьогодні ми проїдемося в моєму особистому вагоні з позолоти" на дворі 2019 рік. Україна", - буквально засипали допис Шнайдера українці.

Нагадаємо, ні краплі жалю: у поїзді "Київ-Запоріжжя" провідник і пасажири познущалися над дитиною з інвалідністю.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Омеляна замість Hyperloop "прокотили" на непрацюючому 4 роки ескалаторі київського вокзалу.

Знай.uа писав, Омелян ніяк не запустить свій Hyperloop, українці знайшли рішення: "Новітня модель, ще і в шапочці".