Українська дівчина працювала на околиці польського міста Гожув-Великопольський. Її хлопець приїхав відвідати її в розпал робочого дня, але в якийсь момент просто дістав пістолет і влучив дівчині прямо у голову. У цей момент колеги українки перебували зовсім близько.

Менеджер, який почув постріл, прибіг на допомогу і спробував їй допомогти. Але, на жаль, це виявилося марним: голова дівчини була повністю розбита.

Хлопець Христини, якого звати Павло, раніше зустрічався з нею, але кілька місяців тому, дівчина розірвала стосунки. Після хлопець став дуже настирливим, дівчині навіть довелося написати заяву в поліцію.

Правоохоронці впевнені, що хлопець мав намір саме убити дівчину, бо діяв абсолютно усвідомлено. Всі його дії були повністю сплановані, він чітко знав свою мету, стверджує поліцейський.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Після цього хлопець намагався сховатися в Німеччині, але його машина викликала підозри у поліції. Поліція зробила спробу зупинити автомобіль, на що хлопець лостал зброю і почав погрожувати. Тому правоохоронці змушені були стріляти. Чоловік помер на місці.

Нагадаємо, раніше У Польщі по-звірячому вбили 26-річну українку: подробиці жорстокої розправи

Як повідомляв портал "Знай.uа" Бив молотком, поки не набридло: одесит звірячому розправився з пенсіонеркою

Також Знай.uа" писав, що Вітчим забив дівчинку до смерті: в Дніпрі сталося непоправне, душогуб досі на волі