Нова Рада вперше провалила голосування

Верховна Рада IX скликання вперше провалила голосування. Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

У першому читанні нардепи 248 голосами прийняли законопроект про внесення змін в управління безпекою автомобільних доріг. Депутати спробували проголосувати за скорочення термінів підготовки до другого читання, але таке рішення підтримали лише 223 нардепа.

Зеленський оголосив, коли зустрінеться з Путіним

Україна наполягає, щоб зустріч в Нормандському форматі на рівні глав держав відбулася вже у вересні. Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Формула Штайнмайера і всі пункти Мінських домовленостей будуть розглядатися, рішення буде прийматися лідерами чотирьох країн. Як я вже сказав, ми повинні обговорити всі пункти Мінських домовленостей".

ДБР після Гонтарєвої нагрянуло з обшуками в Укроборонпром

Держбюро розслідувань проводить обшуки в держконцерні Укроборонпром і на підприємствах-експортерах, які входять до його складу.

Про це повідомив директор ДБР Роман Труба в Telegram. Він зазначив, що всі слідчі дії санкціоновані і проходять в рамках справи про зловживання службовим становищем чиновниками НБУ в 2016 році.

В Україні стартує "подвійне" підвищення пенсій

найближчим часом на українців чекає дві хвилі підвищення пенсій. Так, колишній віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розповів докладно про план підвищення пенсій.

Відомо, що перше підвищення заплановано на 1 грудня 2019 року, і пов'язано зі зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних. За стандартами мінімальна пенсія дорівнює прожитковому мінімуму. Сьогодні це 1564 грн.

Супрун зробила шокуючу заяву

Колишня виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що продовжить підтримувати трансформацію системи охорони здоров'я країни не дивлячись на те, що новим міністром МОЗ стала Зоряна Скалецька. Крім цього, політик планує звернути свою увагу і на правоохоронну систему.

“Так. Я залишаюся вдома, в Україні. Я буду і надалі підтримувати трансформацію системи охорони здоров'я. Вже не зсередини міністерства, а ззовні. Ми плануємо розвивати свою комунікаційну платформу. Також хочемо створити аналітичний центр, який буде займатися темою охорони здоров'я”, - заявила Супрун.