На окупованій території України українські військові ліквідували польового командира терористів на Донбасі Олексія Троцая з позивним "Лев".

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

За інформацією Анатолія Штефана, бойовик помер у реанімації після отриманих поранень.

Смерть сепаратиста підтвердив один з лідерів незаконних військових формувань Олександр Ходаковський. За його словами, Троцай отримав смертельні поранення при спробі вивезти загиблого соратника з поля бою.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Відомо, що Олексій Троцай родом із селища Очеретяное Донецької області. Працював у міліції, був аграрним підприємцем. Після початку конфлікту на сході вступив у терористичну угруповання "ДНР".

в районі проведення ООС

У зоні бойових дій на Донбасі 11 вересня загинули двоє українських військових, ще один зазнав поранення, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил. За цими даними, підтримувані Росією бойовики 18 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції Збройних сил України в тому числі і з заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння.

Нагадаємо, мережею розлетівся чорний гумор про виживання в "ДНР", аж моторошно стає: "Захарченка вбили, але Пушилін ще живий..."

Як повідомляв Знай.uа, кремлівський журналіст розповів правду про звірства ліквідованих "Гіві" і "Мотороли": "Дах вже поїхав".

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ помстилися окупантам за кожне втрачене життя героїв: відео тріумфу.