Нещодавно в українських ЗМІ з'явилася компрометуюча інформація про главу Міністерства внутрішніх справ (МВС) Арсена Авакова і співробітників Національної поліції, зокрема, заступника начальника Головного слідчого управління Нацполіції Євгена Шевцова, а також співробітників Державного бюро розслідувань (ДБР). Однак це виявилося замовлення з РФ.

Про це повідомляє ua.news.

Відповідні матеріали видалили сайти "Вести", "Голос.ua", ZIK.ua так інші.

Як з’ясували журналісти, матеріали в українських ЗМІ на комерційній основі розміщували на замовлення "чорного піарника", який отримував замовлення з Росії. Його діяльністю з дискредитації українських чиновників ще в 2015 році зацікавилася Служба безпеки України. Тоді під час обшуку в офісі компанії "Смарт менеджер", яка належала і керувалася, були знайдені відповідні матеріали.

Арсен Аваков

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Він у 2018 році отримав замовлення і опублікував на підконтрольній йому сторінці в Facebook "розслідування" проти керівників ДБР – Володимира Криволапова, Олега Койнаша, намагаючись таким чином вплинути на призначення цих людей.

В інформаційній атаці на ДБР також були залучені блогери Олександр Солонько, який з посиланням на сторінку Facebook розміщував інформацію про це в низці видань, і Олексій Голобуцький, який працював на "Партію регіонів" і Наталію Королевську у 2012 році.

Наталія Королевська

Як повідомлялося, на початку вересня він отримав позов на 500 тис. грн. Після цього він став видаляти недостовірні публікації. Відповідні позови отримали і сайти, які поширювали неправдиву інформацію.

Нагадаємо, закликали до порушення територіальної цілісності України: СБУ викрила масштабну мережу пропагандистів, відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський добряче "перетрусив" МВС: по кому пройшлася кадрова чистка у поліції.
Також Знай.ua писав, у Києві жорстоко побили відомого руфера Мустанга