В інтернет-мережі підняли на сміх ватажка терористів Дениса Пушиліна. Бойовик здійснив візит на передову бойових дій і потрапив там у незручну ситуацію.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці Twitter блогера Necro Mancer. На записі можна побачити, як ватажок бойовиків в шоломі ледве поміщається у бліндажі і б'ється головою об перекриття зміцнення.

"Чой-то у вас такие потолки низкие?", - підписав відео автор.

Пушилін у великій касці нагадує відкормленого і розбещеного бебі-боса з однойменного мультфільму. Це стало причиною насмішкуватих коментарів з боку користувачів.

""Щось у вас таке е**ло жирне, що в каску не влазить?", "Ну хоч у ширину пройшов", "Контузія!", "А очі то зашуганые!", "Чому без забрала? Тріснуло?", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Показати ще

Ватажок "ДНР" Денис Пушилин дуже сильно розтовстів. Якщо порівняти його фото навесні 2014 року і зараз, то це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці. Він "виріс" як мінімум вдвічі. Мається на увазі набрав стільки зайвої ваги, що став схожим на колобка.

Нагадаємо, мережею розлетівся чорний гумор про виживання в "ДНР", аж моторошно стає: "Захарченка вбили, але Пушилін ще живий..."

Також портал Знай.ua писав, що щокатий Пушилін тріщить по швах, ледве вліз у форму терористів "ДНР": "В зоряних війнах такі були".