ПриватБанк без пояснень списує гроші з карток українців: "Сказали чекати"

Державний банк "ПриватБанк" вкотре вляпався у скандал. Про неприємний інцидент повідомила клієнтка на порталі Мінфін. Жінка поскаржилася, що "ПриватБанк" списав з її особистого рахунку більше 2 тисяч гривень, при цьому транзакція у виписці не відобразилася.

Екс-учасник Квартал 95 Денис Манжосов про зміну влади, колишніх колег та нову роботу: “Країні потрібно змінювати обличчя”

Днями Знай.uа зустрів Дениса на гала-прем'єрі фільму “Заборонений” про життя і смерть поета-дисидента Василя Стуса. Ми не могли не запитати у Манжосова, що ж тоді сталося навесні і чим він займається в даний час.

Прокуратура України готує Сенцову нові тортури: спитають за все

Популярні новини зараз

Ухилянтам пояснили, коли у них почнуть відбирати речі

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Так звана Кримська прокуратура вирішила викликати звільнених з російського полону українців Олега Сенцова і Олександра Кольченко для дачі свідчень у справі про їх викрадення навесні 2014 року в анексованому Криму.

Звільненого з полону Кремля Клиха терміново перевели у військовий госпіталь: потребує спецдопомоги

Звільнений політв'язень Кремля Станіслав Клых потребує спеціальної медичної допомоги. Про це заявив головний лікар клініки "Феофанія" Ігор Семенов під час брифінгу.

"ВКонтакті" знову в Україні: російська соцмережа обійшла блокування, провайдери та оператори збентежені

Російська соціальна мережа обійшла блокування, оператори та провайдери поки не можуть вирішити дану проблему. Десктопна версія, як і раніше недоступна.