З 22 серпня в Україні набули чинності нові штрафи для нерозмитнених авто. За цей час на автомобілі з еврономерами вже склали понад 200 протоколів.

Про це повідомляє ДФС.

"З 22 серпня в Україні почали діяти нові штрафи для нерозмитнених авто. За прострочення від 10 до 20 діб – зараз водій повинен сплатити 17 тисяч гривень, якщо авто в Україні від 20 до 30 діб – 85 тисяч. А ті, хто не розмитнив транспорт за 30 діб – повинні виплатити 170 тисяч гривень з конфіскацією авто", - повідомили в ефірі.

На даний момент у парламенті зареєстрували законопроект президента, який пропонує відстрочити штрафи для автомобілів на єврономерах на три місяці. Також авто можна буде розмитнити до кінця листопада.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Зараз триває обговорення даної проблеми. Нова Рада вже проголосувала за пропозицію направити законопроект на розгляд профільного комітету. Після розгляду в комітеті законопроект має бути підтриманий більшістю депутатів нового парламенту, підписаний головою Верховної Ради і Президентом і після цього офіційно опублікований. 10 вересня - найближча дата, коли депутати зможуть проголосувати за даний законопроект.

Нагадаємо, розмитнення евроблях збагатила Держбюджету.

Як повідомляв Знай. ua, в ГФС розповіли, скільки водіїв "попався на гарячому".

Також Знай. ua писав, що які штрафи для "евробляхеров" діють в Україні сьогодні.