У Києві в аеропорту "Бориспіль" коїться щось страшне. Збідовані пасажири вистоюють шалені черги, багато хто спізнюється на авіарейси.

Так, 8 вересня, вночі в аеропорту "Бориспіль" українці простояли величезні черги, люди просто не можуть потрапити на літак, вистоюючи в черзі 4-5 годин при реєстрації та проходження паспортного контролю.

"Київ-Бориспіль", експрес Укрзалізниці

"Ми спізнимося, виліт о 3:05, вже 3:00, ми стоїмо в черзі з 1 годині ночі, але не можемо пройти, що нам робити, літак полетить без нас", - у розпачі скаржиться пасажирка Антоніна Іванівна.

Співробітник аеропорту стосовно ситуації відповів їй, що так буває, проходьте без черги за 500 гривень, чекайте або домовляйтеся з прикордонником.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Пасажири аеропорту "Бориспіль" обурені до межі, так як відкрити додаткові вікна для проходження паспортного контролю ніхто не збирається. Тому туристи змушені стояти у величезних чергах.

аеропорт Бориспіль

На митному контролі працівники зізналися, що не встигають прийняти всіх пасажирів оперативно, так як аеропорт "Київ" тимчасово переніс всі рейси в "Бориспіль", і вони просто падають з ніг.

Нагадаємо, пілота немає - за штурвалом пасажир: чоловік так поспішав на відпочинок, що змусив заїкатись туристів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії літак "проклятого рейсу" замінували перед вильотом: "Люди ох*їли від страху", відео.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту Бориспіль літак авіакомпанії МАУ здійснив екстрену посадку через поломку двигуна.