Погода в Україні у середу, 4 вересня значно погіршиться у центральних та південних областях, там оголошено штормове попередження. Негода зачепить також Західні області. Україну накриє сильна гроза, - повідомляє “Українська правда

“Вдень 4 вересня у більшості центральних, Одеській та Миколаївській області гроза, місцями шквали 15-20 м/с, в окремих районах град.”, – попереджає Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Погода в Україні 4 вересня

Українські синоптики повідомляють, що сьогодні вдень у більшості центральних, а також в Одеській та Миколаївській областях очікується погіршення погодних умов. Вони прогнозують сильні грози, місцями з градом та шквалами вітру до 20 м/с.

Раніше в Укргідрометцентрі попереджали про грозові дощі майже на всій території України у середу, 4 вересня. Та все ж очікується суха та сонячна погода, правда лише у східних та деяких південних областях. На заході відбудеться зниження температури до +19.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Негода насувається в Україну

Дощі з грозами не оминуть сьогодні і Київ. Вдень температура коливатиметься від +20 до +22. Вночі стовпчики термометрів можуть опуститися до +13.

Погода в Україні 4 вересня погіршиться у західній частині. На заході України сьогодні дощі та грози, температура повітря впаде до +19+22, вночі очікується +11+13. Також дощі у Чернігівській, Київській, Сумській та Вінницькій областях дощі. Температура повітря вдень досягне +21+24, вночі очікується +16+18.

Нагадаємо, раніше бойовики ганебно чкурнули від ЗСУ, на Донбасі запахло смаленим

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Київ насувається потужний катаклізм, не смійте виходити з дому

Також "Знай.ua" писав, що найкрасивіші місця держави показали з неба, нереальні кадри