Нещодавно з'явилася інформація про те, що в Україні можуть створити нові війська за типом військової поліції. У Telegram-каналі Шаурма Зеленського зазначили, що серед військових вже не один тиждень ходить чутка про таке радикальне рішення.

"До вчорашніх переговорів у Берліні по Мінську. Вже кілька тижнів у військових мусується слух, що будуть створюватися нові війська за типом військової поліції", - йдеться у публікації.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також вказується, що в зоні Операції об'єднаних сил буде знаходитися нова армія, яку поставлять з легким озброєнням на кордон з окупованими бойовиками територіями Донбасу.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Кажуть, що ЗСУ відійдуть і окопаються в тилу, а в зоні зіткнення будуть знаходитися саме ці нові частини з легким озброєнням, патрулюючи кордон з сепаратистами", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також портал Знай.uа писав, що Макрон терміново зателефонував Зеленському: як оцінив перший день Ради президент Франції.