Еротичний гороскоп на 3 вересня Овен

Краще не показуйте своє почуття гумору і відкиньте жарти до більш підходящого дня. Сьогодні партнер не оцінить їх по достоїнству.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Телець

Вивчіть щось нове, що може допомогти вам в ліжку і в спілкуванні з партнером в цілому. Це може бути не легко, але коштує своїх сил.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 3 вересня Близнюки

Зірки стверджують, що Близнюкам сьогодні прийде до смаку, якщо їх єдиний і неповторний стане крити їх в ліжку останніми словами. Дивно, але буває.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Рак

Справи вдома не дадуть вам повністю розслабитися. Небеса рекомендують вам сьогодні зайнятися сексом, практично не припиняючи активної діяльності по дому. Під час прання, наприклад - безпосередньо на пральній машині.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Гороскоп на вересень

Еротичний гороскоп на 3 вересня Лев

Вас сьогодні дуже важко переконати, що ви дійсно привабливі і бажані. Може хоча б собі ви повірите.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Діва

Сьогодні прозвучить мільйон компліментів на вашу адресу. А все тому, що світила в цей день насичують вас сексуальною привабливістю.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Терези

В цей день ваш партнер буде відчувати постійне пекуче бажання по відношенню до вас. Навіть якщо вам не дуже хочеться, доведеться задовольнити його, інакше по-іншому проблем буде більше.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Скорпіон

Вам потрібна дуже галаслива людина сьогодні. Бажано, щоб він ще був пристрасним і веселим, але це вже як вийде.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 3 вересня Стрілець

Ви будете весь день несвідомо уникати сексу, можете багато їсти, ходити по магазинах, багато розмовляти по телефону. Але бажання нікуди не піде.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Козеріг

Для вас сьогодні не важливо, що там відчуває партнер від ваших ласк. Розберетеся з іншими проблемами потім, якщо вони виникнуть.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Водолій

Зірки радять вам вибратися сьогодні на свіже повітря і вдихнути на повні груди. І партнера захопіть з собою.

Еротичний гороскоп на 3 вересня Риби

Приплив емоційного і фізичного збудження у вашого знаку Зодіаку пов'язаний зі сферою мистецтва і, зокрема, з живописом. Спробуйте розфарбувати один одного.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.