У Білій Церкві, Київська область, затримали жінку, яку підозрюють у крадіжці золотого хрестика.

Як повідомляє Патрульна поліція Білої Церкви на сторінці в Facebook, жінку заарештували за гарячими слідами.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

30 серпня, ввечері в п'ятницю, потерпіла повідомила поліцейським, що її обікрали. Вона сказала, що невідома жінка з дитиною зрізала золотий хрестик з шиї її хрещениці і втекла в сторону магазину.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Орієнтування отримали всі екіпажі. Проходить кілька хвилин обстеження прилеглої території - як раптом поліцейські знайшли ще один подібний грабіж. Все-таки, правоохоронцям вдалося зловити злодійку з краденим. А на місце події викликали слідчо-оперативну групу", - повідомляється в пості.

Нагадаємо, раніше заробітчанин зізнався в ганебному занятті закордоном: "Грязнить душу підлими вчинками, крадіжками, обманом".

Також Знай.uа писав, що Львів поставив на вуха злодій на дитячому велосипеді, і сміх і гріх: жарти скінчилися за ґратами.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що харківський коп злив Зеленському головного ворога міста, слуга народу давно здогадувався: "Відрубати руку або хоча б палець".