На сайті Мінфіну клієнт ПриватБанку залишив гнівний відгук і поскаржився, що йому знизили кредитний ліміт не зрозуміло чому. Ви є постійним клієнтом, у нього є платна картка "Gold".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я завжди погашав кредит, і дуже давно є власником вашої голд-карти за яку теж треба платити. Навіщо ж ви занизили кредитний ліміт на суму мого боргу з 25000 на 4700? Який сенс у вашому сервісі і вашій картці тоді? Буду прощатися з вами. Вже вибачте, але це перебір", - поскаржився користувач на діяльність ПриватБанку.

Співробітники банку спробували пояснити ситуацію, що склалася в коментарях: "Ми б не хотіли, щоб у Вас склалась неправильна думка про банк. Дозвольте зауважити, що при встановленні і зміні суми кредитного ліміту банк враховує велику кількість факторів, які можуть вплинути на надану суму ліміту. Ви можете значно збільшити шанси на позитивне рішення при підвищенні ліміту. Для цього достатньо продовжувати активно користуватися картою та іншими продуктами банку, а також надати документи, що підтверджують доходи, у відділення банку або при подачі заявки на збільшення ліміту в Приват24".

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше ПриватБанк терміново розпродає активи, ситуація загострюється: що сталося.

Також Знай.uа писав, що айтішник з Приватбанку став міністром, Дубілет розкрив свої плани: "Кіт у шоці, сім'я в шоці".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що новий прем'єр-міністр України Гончарук готовий діяти: взявся за ПриватБанк, казино і навіть субсидії.