Стало відомо, що путінські бойовики відкрили вогонь по позиції ЗСУ на Донбасі, порушивши тим самим режим тиші. Про це йдеться у традиційному ранковому повідомленні прес-центру штабу ОНС у соцмережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляє джерело, за минулу добу збройні формування РФ і її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У смузі відповідальності "Схід" окупанти 11 разів обстрілювали позиції ВСУ і порушували режим тиші.

Так, з забороненого мінськими угодами зброї стріляли по Водяному. Поблизу Павлополя використовували танкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. А неподалік Лебединського використовували мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів. З великокаліберних кулеметів стріляли по Новогнатовки.

У смузі відповідальності "Північ" окупанти також порушили режим тиші.

З забороненого мінськими угодами зброї терористи "Л-ДНР" відкривали вогонь по позиціях ВСУ біля населеного пункту Зайцеве. Також з мінометів калібру 82 мм і станкових протитанкових гранатометів стріляли по позиціях ВСУ біля Луганського.

З мінометів калібру 120 мм, озброєння БПМ, а також автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи стріляли поблизу Новолуганского. Поблизу Шумив бойовики використовували міномети калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Недалеко від Троїцького стріляли із забороненої зброї — мінометів калібру 120 мм і 82 мм і великокаліберних кулеметів.

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Нагадаємо, що бійці ВСУ успішно рознесли танки терористів надпотужної ракетою.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливла страшна правда про Иловайской трагедії.

Також портал Знай.ua писав, що з Донбасу привезли тяжкопораненого героя.