У Криму виловили величезну дивну рибину. Чоловік, який плив на човні поблизу гори Аю-Даг побачив чорний силует, який потужно штовхав його човен. Човняр вирішив виловити істоту і те, що він побачив, вразило його.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Науковці, які побачили істоту заявили, що це криптидом (зразок єті, лох-неського чудовиська і тд), який практично не змінився з доісторичних часів. Потворну рибу криптозоологи прозвали Левіафаном, на честь біблійного гігантського чудовиська.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку криптозоологів, спіймана риба є зовсім молодим дитинчам - така необережність особини говорить про повну відсутність досвіду і, як наслідок, про зовсім малому віці. Експерти не беруться називати точні розміри дорослої особини - вона може бути як 5, так і у 20 разів більше спійманої.

Сам чоловік, який упіймав істоту розповів, що очікував побачити дельфіна. Він ніяк не очікував, що йому трапиться це створіння. Спіймана ним з допомогою сіток риба становила в довжину близько метра, мала темне забарвлення, а непропорційно велика голова володіла не меншою пащею. Цікаво, що істота під час фотосесії перестало нестямно сіпатися і широко розкривши свою пащу.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру скоро натиснуть на "курок".

Як повідомляв Знай. ua, людство скоро задихнеться в прямому сенсі слова.

Також Знай. ua писав, що унікальна дитина прийшла на Землю зі страшним попередженням, врятуватися не вдасться.