Інцидент стався минулого тижня в селі Ботієве Приазовського району Запорізької області. На шестирічну дитину напав бродячий пес, а після втік. Дитина була терміново госпіталізована, де досі знаходиться під постійним наглядом лікарів.

Шестирічної дитини покусала безпритульна собака.

Також від нападу собак раніше постраждало двоє жителів Акимівки. Собаки напали 13-річного підлітка на закритому ринку. Сторож не зміг вчасно запобігти нападу собаки на дитину, хлопчик був травмований.

У Запоріжжі на людей нападають бродячі собаки.

Ще один інцидент стався на території акимівського гаражного кооперативу – на чоловіка напав місцевий пес. Після лікарні – чоловік перебуває вдома.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. Стало відомо, що у вівторок, 27 серпня, в районі Новоазовського вітропарку на окупованій донецькими бойовиками території спалахнув потужний пожежа.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.