Відома телеведуча телеканалу "1+1" Наталія Мосейчук опинилась у вирі нового скандалу через зачистку невтішних коментарів на сторінці в Facebook. На офіційній сторінці ведучої в соцмережі Facebook зникли сотні негативних коментарів з критикою на її адресу.

Перепалка трапилась під дописом, де журналістка закликала до поваги до себе, честі та гідності. В коментарях до нього користувачі грубо критикували її роботу сумнівної якості. Зокрема, цікаві коментатрі залишила Наталія Міщенко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вранці їх було кілька тисяч, в основному неприємних для самої жінки, але таких, що дають їй оцінку як "чесною" і "об'єктивної" журналістці", - пише користувач Наталія Міщенко.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Телеведуча повинна була бути готова до гнівної реакції, коли писала допис, тоді б не довелось видаляти те, що пишуть українці, але їй не до вподоби. Однак, сотні злісних коментарів зникли безслідно.

"І ось у мене до пані Мосейчук питання: Ви коли в соцмережах висловлюєте свою брехливу правду, Ви ж повинні бути готові до будь-яких коментарів, в тому числі до незручним питань? Так чому Ви видалили цих кілька тисяч "інакомислячих" точок зору?" - додає Міщенко.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Найгіршим у цій ситуації, на її думку, стала саме зачистка коментарів за винятком декількох сотень фраз із дифирамбами.

Нагадаємо, зірку "Мажора" добряче відлупцювали, живого місця не залишилося: покаліченого "морського диявола" рятують з останніх сил.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що "Найкрасивіша дівчинка світу" подорослішала та забула про пристойність: "Хлопці, велике спасибі".

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, донька Кошового зробила скандальну заяву про "Голос. Діти": "Ми все робимо за гроші".