Жахливий випадок стався у Запоріжжі пізно ввечері. Малолітні хлопці та дівчата розмалювали нецензурними словами ліхтарі і плити меморіального комплексу Скорботна мати.

Малолітні вандали розмалювали меморіалу Скорботної Матері.

Про черговий випадок вандалізму в соцмережі розповів очевидець. Відповідні знімки він опублікував в instagram-паблику в соцмережі.

Малолітні вандали розмалювали меморіалу Скорботної Матері.

«Меморіальний комплекс «Скорбна мати» дегенеративні малолітки обмалювали. Побачив, що дві дівчинки років по 15 фоткаються на тлі написів… Запитав, що роблять, кажуть, що красу наводять. Прогнав їх звідти, але не бачив точно, хто фарбував. Але написи свіжі, перед цим натовп малоліток на bmx там катався», — підписав фото очевидець.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Малолітні вандали розмалювали меморіалу Скорботної Матері.

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.