Український блогер Михайло Шнайдер показав, в якому жахливому стані перебувають інвалідні коляски, які використовують в одній зі столичних лікарень. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Ось таким "інвалідним візком" користуються в Київській лікарні швидкої допомоги. Невже саме так, виглядає та сама, знаменита медична реформа?" – підписав Шнайдер фотографію.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Варто відзначити, що користувачі соцмережі були в шоці від побаченого. Багато хто засудив в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун у коментарях.

"Чесно без сліз неглянеш дуже шкода Супруниху вівцю в неї посадити і нехай по наших дорогах в передачу котиться до себе на батьківщину", "Реформа-це коли в швидкої перше питання "гроші є"? І якщо грошей немає ти мрець або інвалід", "Коли ж закінчиться медичне неподобство", "Шоб на таких візках їздили Супрун, Педр і їх діточки", "Жах, повний крах", – обурилися коментатори.

Нагадаємо, Супрун заговорила про свої перспективи в новій Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий Трудовий кодекс кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського знайшли заміну Супрун.