Жителі Запорізької області благають Зеленського захистити їх.

Про це повідомляє інформаційний портал "donbass".

Жителі Запорізької області вийшли під Офіс Президента України з вимогою звернути увагу на ситуацію в Запорізькій області. Вони вимагають призначити Голову ОДА, та змусити правоохоронні органи розслідувати злочини проти жителів області.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однією з головних проблем, які озвучили люди є земельне рейдерство, бездіяльність поліції, блокування роботи органів місцевого самоврядування та дестабілізація ситуації в регіоні псевдоактивістами.

Окремо мітингувальники звернули увагу на спроби дестабілізувати ситуацію в прикордонному Бердянську, де під виглядом “активістів” з числа колишніх учасників АТО фактично діє банда, яка втручається в роботу комунальних підприємств, органів місцевого самоврядування, залякує людей.

Мітингувальники розповіли, що колишній кандидат у Верховну Раду від політичної партії “Слуга народу” Віталій Боговін називає себе представником команди Президента в регіоні. Його комерційні структури є одними з найбільших землевласників в області і активно ведуть рейдерські захоплення земель дрібних фермерів. Якщо люди звертаються в поліцію, то їх просто ігнорують.

Люди не безпідставно вважають, що дії цього угрупування покриваються вищим керівництвом Національної поліції.

Як повідомляв Знай.ua , Зеленський в образі Лукашенко влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.ua писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще