В Запоріжжі дівчинка стала жертвою банди підлітків.

Про це повідомляє інформаційний портал "Апостроф".

У Запоріжжі в Шевченківському районі міста біля відомого супермаркету банда підлітків напала на 13-річну дівчинку. Цей інцидент стався на перетині вулиць Чарівної і Слов'янської.

Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наголошується, що в банді налічувалося близько 10 підлітків. При цьому двоє дівчинку били, а решта дивилися.

"Якщо є свідки чи хтось знає цих людей, прошу зателефонувати за номером +380 (95) 259 53 80. Тому що для Шевченківської поліцію це надскладне завдання!", - пишуть у соцмережі Запоріжжя.

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа , в Нікополі районного суд Дніпропетровської області надав дозвіл на проведення обшуку в нежитловому приміщенні магазину на проспекті Электрометалургов.

Знай.uа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.