Москва втратила унікальний шанс, виступивши в 2014 році за незалежність Луганської та Донецької республік, а не за встановлення там російської влади.

Про це заявив так званий колишній міністр оборони "ДНР" Ігор Гіркін, відомий також під псевдонімом Ігор Стрільців. За його словами, росіяни, які проживають в Україні хотіли опинитися в Росії, але президент Росії Володимир Путін вважав за краще не сваритися з Заходом.

«Я дорікаю Путіна не за те, що він об'єднав тільки Крим», — заявив Гіркін в інтерв'ю. — Путін відмовився від возз'єднання розділеного російського народу. Втративши унікальний шанс, який випадає, можливо, раз на сто років. По суті, він відмовився захищати росіян в Україні. Захистив на половину, на чверть пальця».

Щодо вбивства лідера так званої "ДНР" Олександра Захарченко готовий поділитися своїм варіантом событый, заявив він: «Вважаю, що без участі людей, пов'язаних з впливовими російськими колами, прибрати Захарченко було б нереально. Не думаю, що рішення про усунення було прийнято офіційною владою, але більш ніж імовірно, що існували серйозні сили, зацікавлені у вбивстві».

Популярні новини зараз

Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи

Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому

В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям

У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом

Показати ще

На чому ґрунтуються подібні здогади, він не повідомив, але натякнув, що справа не в політичних поглядах, а в грошах: «Комерційні питання. Контроль над "сірими" схемами, над промисловістю, над усім іншим», — пояснив він свої припущення.

Так званий глава "ДНР" Олександр Захарченко помер в результаті вибуху бомби в кафе «Сепар» у центрі Донецька 31 серпня 2018 року.

Нагадаємо, президент провів потужну аналогію.


Як повідомляв раніше Знай.uа, мова Зеленського в День Незалежності зворушила серця українців: "ціною власної свободи".


Також Знай.uа писав про те, що Трамп звернувся до українців і Зеленському в День Незалежності: потужна підтримка з-за океану.