Внутрішня безпека Нацполіції затримала в Запоріжжі двох молодиків, які побили і стріляли в бійця Нацгвардії. Вони побили солдата, а потім пустили кілька куль йому в спину "з хуліганських спонукань, заради самоствердження в очах дівчат".

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в червні 2019 року 22-річний військовослужбовець Південного територіального управління НГУ приїхав до Запоріжжя у щорічну відпустку. Відпочиваючи з друзями в місті близько опівночі, він знайшов мобільний телефон. Щоб повернути телефон власнику, хлопець почав дзвонити на номери і таким чином встановив господиню, яка втратила телефон.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Потім до нацгвардійця підійшли троє невідомих йому осіб, Двоє з них спочатку почали словесно принижувати солдата, а потім накинулися з кулаками. Військовий спробував уникнути продовження конфлікту і втекти. Але як тільки він повернувся спиною до нападників - отримав постріл у спину, потім - в ноги.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поранений зміг самостійно дістатися до найближчої кав'ярні і попросити допомоги. Швидка доставила його до лікарні. Медики діагностували важкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого вогнепального поранення грудної клітини справа, поранення легенів, правої гомілки, забій голови.

У ході розслідування обставин події було встановлено, що до нападу на військовослужбовця причетні мешканці Запоріжжя віком 22 та 25 років. Старший з них виявився сином колишнього чиновника главку обласної міліції.

У одного з затриманих виявлено та вилучено незареєстровану помпову рушницю. Нападники поміщені в ізолятор тимчасового утримання.

Нагадаємо, що у Миколаєві затримали чоловіка, який побив ветерана АТО і його вже більше місяця розшукувала поліція.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", районний суд Хмельницького взяв під варту відеоблогера Артура Сороченко, який побив учасника АТО.

Також портал "Знай.uа" писав, що 16 серпня у Немишлянському районі Харкова сталася жахлива НП.