21 серпня о 23:50 в поліцію надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що в лікарню привезли 16-річну дівчину з вогнепальним пораненням обличчя.

"Чотири подруги у віці від 15 до 17 років зібралися в одному з будинків. Батьків удома не було. 16-річна дочка господаря взяла рушницю батька. Під час необережного поводження стався випадковий постріл. Потерпіла отримала травму обличчя", - розповіли в поліції.

Також правоохоронці повідомили, що постріл стався через необережне поводження зі зброєю.

Дівчина отримала кулю в голову і залишилася без ока.

Поліцейські вилучили рушницю і перевіряють його на легальність і додержання правил зберігання. Крім цього батькам загрожує покарання за невиконання своїх обов'язків.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.