На днях стало відомо про трагедію на одному з пляжів України. На Арабатській стрілці потонула 5-річна дівчинка, яка приїхала на курорт із батьками зі Львова, повідомляє місцеве видання.

Дитину не вдалося врятувати навіть медикам.

З'явилися нові подробиці цієї жахливої події. Сім'я відпочивала на пляжі приватної бази відпочинку у Генічеському в районі Херсонщини, дитина гралася біля батьків, а потім зайшла на глибину. Дівчинка захлинулась, а батьки відпочивали на березі, не передбачаючи ніякої біди.

Бригада медиків не змогла врятувати дитину. Ніхто не зміг, адже на березі не було рятувальників і техніки, з допомогою якої можна було уникнути трагедії.

Страшна трагедія забрала життя 5-річної дівчинки.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.