Відомо, що сс 22 серпня 2019 року наступає адміністративна відповідальність водіїв і власників автомобілів на іноземній реєстрації за їх експлуатацію з порушенням митного режиму.

Відомо, що ініційована президентом України відстрочка введення штрафних санкцій на три місяці, і вже найближчим часом цей невідкладний законопроект буде схвалено. Дату початку застосування штрафних санкцій за несвоєчасне розмитнення "євроблях" відстрочать до кінця року.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

євробляхи

Чудові новини!

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк за підсумками наради з вирішення питань розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією на своїй сторінці в Facebook.

євробляхи

За результатами наради прийнято рішення створити робочу групу, яка за час відстрочки санкцій повинна розробити новий законопроект, який врегулює порядок і чіткі, прозорі та зрозумілі правила розмитнення автомобілів, як нових так і вживаних, які знаходяться або будуть ввезені на митну територію держави. Робочу групу очолюватиме Владислав Криклій.

Також з'явилася ще одна інформація, що з 22 серпня вводяться нові штрафні санкції за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення та транзиту, повідомили в Державній фіскальній службі України.

"Досі власники автомобілів з іноземною реєстрацією могли оформити свої машини і уникнути таких штрафів. Саме з цією метою і було відстрочено до серпня введення посиленою адміністративної відповідальності за порушення при ввезенні транспортних засобів. Всього з 23 лютого цього року, коли закінчився пільговий період застосування зниженої ставки акцизного податку для розмитнення автомобілів, за 18 серпня 2019 було оформлено 107,6 тис. транспортних засобів, за які сплачено майже 7700000000 грн. з цієї кількості майже 3,9 тис. - це машини, які були ввезені на митну територію України з 1 січня 2015 року до набрання чинності нових правил ввезення таких автомобілів і перебували у митних режимах тимчасового ввезення або транзиту. За їх оформлення сплачено 339 млн гривень", - розповіли в ДФС.

Нагадаємо, манікюр під наркотиками: під Харковом схопили банду іноземців, везли "добро" Путіну.

Як повідомляв Знай.uа під Франківському накрили голову митниці, СБУ давно придивлялася": кадри спецоперації.

Знай.uа писав, lifecell опинився в топ-3 аутсайдерів за версією ГФС: ніякого прибутку, обігнав банки збитковості.