Представниці монарших родин стають прикладами для наслідуваннЯ для мільйонів жінок по всьому світу. Їх копіюють не лише в образах, а аткож намагаються повторювати коден рух, це стосується і секретів краси, які використовують принцеси, королеви і герцогині

Як саме доглядають за обличчям жінки з королівських родин? - пише НВ Style.

Кейт Міддлтон

Секрет бездоганною сяючої шкіри герцогині Кембриджської, за даними достовірних інсайдерів, криється в використання інтенсивних процедур для шкіри з бджолиною отрутою.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Допомагає Міддлтон виглядати бездоганно косметолог Дебора Мітчелл, яка працює з багатьма голлівудськими зіркамиВона розробила маску з бджолиною отрутою апитоксином, яка ефективно усуває зморшки і вирівнює шкіру.

Меган Маркл

Колишня американська акторка та дружина принца Гаррі Меган Маркл, не приховує, що є власницею проблемної шкіри. Найефективнішим засобом для догляду за шкірою вона Меган звичайне олію чайного дерева.

"Єдиний засіб, без якого я ніколи не вирушила б подорож — це олія чайного дерева. Це, звичайно, абсолютно не гламурний засіб, але, якщо у вас раптово вискочив прищ, або вас вкусив комар або ви просто чимось порізалися, це маленькі універсальні ліки, яке до того ж недорого коштує, стане справжнім порятунком", — говорить вона.

Принцеса Діана


Візажист леді Ді Мері Грінвелл розповіла про любов принцеси до класики практично в усьому - як в макіяжі, так і в догляді за шкірою.

"Вона йшла простим трьом правилам - очищуй, тонізуй, зволожуй. Вона ніколи не дозволяла собі лягати спати з косметикою і завжди очищала шкіру. Діана також приділяла особливу увагу зволоженню шкіри і використовувала інтенсивні зволожуючі засоби, як мінімум, два рази на день. Зараз, якби вона була жива, вона напевно була б прихильницею сироваток миттєвої дії і сонцезахисного крему", - каже візажист.

Грейс Келлі

Пітер Ламас, стиліст Грейс Келлі одного разу повідомив, що в догляді за собою принцеса Монако приділяла особливу увагу не шкірі обличчя, а шкірі рук. За її думку, руки видають вік жінки більше, ніж зморшки на обиччі:

"Коли я запитав її, чому вона так часто наносить крем на руки, і набагато рідше на обличчя, вона відповіла, що вік жінки видають саме недоглянуті і зморшкуваті руки, а не обличчя", - повідомив він.

Нагадаємо, Меган Маркл та принца Гаррі висміяли всі британці.

Як повідомляв портал Знай.ua, принца Гаррі перетворила на підкаблучника І це не Меган зробила з ним таке.

Також портал Знай.ua писав, що син став причиною суперечок між Меган Маркл з принцом Гаррі.