Депутат, ексолишній керівник залізниці збив на трасі жінку, медсестру військового шпиталю та продавця винограду. На початку серпня під Одесою екс-депутат та керівник Донецької залізниці, Микола Рогов, повертаючись з відпочинку на морі, збив на смерть вінничанку, яка вийшла з автівки купити виноград у придорожніх торговців.

Водій летів зі швидкістю близько 200 кілометрів на годину.

Захисник водія запевняє, що той знепритомнів у момент аварії. Проте є докази, що Рогов телефонував своєму помічнику, аби той негайно став «вирішувати питання». Слідчий та прокурор клопотали в суді, щоб водія арештували на 60 діб. Але через ніби-то проблеми зі здоров’ям, цукровий діабет та гіпертонію, та під час ДТП йому вибило око, суд відправив екс-посадовця під нічний домашній арешт, а не в СІЗО.

Рідні й близькі Юлії Гуріної та одеські журналісти, вимагають справедливості та суворого покарання для винуватця трагедії.

У прес-службі прокуратури Одеської області повідомили, що засідання перенесли на 27 серпня. Водію загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що під час смертельної ДТП на Вінниччині, 10-річному хлопчику дивом вдалося врятуватися.

Також Знай.ua повідомляв, українця спіткала страшна смерть в Польщі на заводі LG, заробітчани шоковані.

Як повідомив Знай.ua кількість постраждалих в результаті ДТП у центрі Києва, яка відбулася на перетині вулиць Льва Толстого та Саксаганського, збільшилася до 6 осіб.