Після похолодання протягом декількох днів в країну повернеться спекотна і суха погода. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Вона стверджує, що погоду в Україні буде визначати Азорський антициклон — величезна постійна область високого атмосферного тиску, яка, створює умови для сухої погоди. Синоптик уточнює, що ця область постійно "живе" в Атлантичному океані біля Азорських островів, у так званих "кінських широтах", але влітку її вплив посилюється.

"Взимку Азорський антициклон зміщується на південь і погода там, де він потужний влітку, стає нестабільною", — говорить Діденко.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У середу, 21 серпня, погода в країні буде без змін – у Західній частині Україні, на Приазов'ї і в Криму будуть проливні дощі, а на решті території очікується суха і ясна погода. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +30...+33 градусів тепла.

У четвер, 22 серпня, спекотна і суха погода запанує на всій території України. Зокрема, у південних та східних областях прогнозується спекотна погода до +33. Денна температура в центральних і північних регіонах країни становитиме від +27 до +32, у західному - від +22 до +26. У Києві все так само вдень +29...+31 градусів, вночі - від +15 до +17.

Нагадаємо, що синоптики склали прогноз погоди на День Незалежності.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з різким підвищенням температури українців попереджають про високу ймовірність виникнення пожеж.

Також портал Знай.ua писав, що Садовий відсвяткував День народження.